Wij zijn Yuzu

De keuken van Yuzu is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door speciaal te kiezen voor “de Oriënt” is de menukeuze niet beperkt tot gerechten uit bepaalde landen of streken. Wij gebruiken altijd de mooiste gerechten en ingrediënten uit  het hele Verre Oosten.

In eerste instantie hebben we gekozen voor een combinatie van Chinees, Japans, Thais en Vietnamees, maar het kan zomaar zijn dat bij een wisseling van de menukaart nog andere landen aan bod zullen komen.

De basis van de gerechten zal zoveel mogelijk bestaan uit dagverse  seizoengebonden ingrediënten en voor zover dat mogelijk is voor een Aziatisch restaurant wordt gewerkt met producten uit de streek.

De menukaart wisselt een aantal keren per jaar en daarnaast zal het dagelijks aanbod aan marktverse producten bepalen waarmee de kaart wordt aangevuld.

Diner, Lunch en Sushi

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag voor lunch en dinner. Onze keuken is geopend van 12:00 uur in de middag tot 22:00 uur in de avond.

Teppanyaki

Naast naast dinner en lunch uit onze aziatische keuken hebben we ook een Japans Teppanyaki gedeelte met live-cooking door onze koks op onze Teppan bakplaten met meergangen menu’s! U zit dan gezellig samen aan de bakplaat en ziet de kok met focus op smaak uw diner op de Teppan bereiden!
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag. Onze keuken is geopend van 12:00 uur in de middag tot 22:00 uur in de avond.

Wij zijn Speciaal

Bediening

Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet, laat het dan van te voren aan ons weten en wij zorgen ervoor dat ook u een onvergetelijke ervaring zult hebben in ons restaurant.

Voor groepen van 8 personen of meer is het helaas niet mogelijk om a la carte te eten. Hiervoor kan een keuze worden gemaakt uit één van onze Sharing Menu’s of laat onze chefkok een menu voor U samenstellen.